Det enkla sättet att hitta ditt nya hem på Costa del Sol, Spanien - till rätt pris

Villa Calahonda

Calahonda | 29649 | Mijas Costa
€1.195.000
5195€/m²
5
3
230m²
94m²
259m²
Privat
2019

Helt ny och rymlig parhus villa byggd i en fantastisk dansk design.
Beläget i frontlinjen till Cabopino Golf, är detta hus västerläge med eftermiddagssol. Den har en anlagd trädgård med privat pool.

LAYOUT: Hall med dubbel höjd och gästtoalett, uppgraderat kök i öppen planlösning med ö och ljust vardagsrum med utgång till altan, privat trädgård och poolområde. På övervåningen finns 3 sovrum, 2 badrum. Det största sovrummet har eget badrum med omklädningsrum och tillgång till öppen terrass med imponerande utsikt över trädgården, golfbanan, havet och bergen i bakgrunden, en idealisk miljö för de mest romantiska solnedgångarna.
Källaren har naturligt ljus och består av ett andra vardagsrum med intilliggande imponerande bodega, ytterligare 2 sovrum som delar 1 badrum.
Det finns ett litet garage som snarare räknas som ett stort förråd, tekniskt utrustningsrum

SPECIFIKATIONER; Villan har uppgraderats med vita marmorgolv genomgående, ett lyxigt kök, inbyggda garderober och installerad golvvärme på entréplan och på första våningen. Dessutom har den luftkonditionering varmt och kallt, delvis dubbelhöjd tak i vardagsrum, elektriska persienner, dubbelglas med luftkammare och solskydd, varmvatten från solpaneler,

Utomhus underhålls av samhället, som inkluderar trädgården, poolen, rengöring av fönster, etc.

GEMENSKAPET stod färdigt 2020 och har totalt endast 14 hus, det är helt inhägnat med CCTV.
Läget är lugnt och i det fuktiga etablerade området Calahonda i kommunen Mijas, men detta hus gränsar till Marbella kommun och kan även nås från Cabopino.
30 minuters gångavstånd till stranden, eller 5 minuter i bil. Dessutom, för att shoppa eller besöka massor av kaféer och restauranger Calhonda är ett fullserviceområde, det är delvis ett bostadsområde och för semesterfirare.

AVSTÅND:
5 minuters bilresa till de kommersiella områdena Calahonda och Elviria
15 minuters bilresa till både centrala Marbella och Fuengirola
30 minuters bilresa till Málagas flygplats

Villa Calahonda

Kontakta fastighetsmäklaren

  • Ange din email eller ditt telefonnummer så att du kan få ett svar
* När du trycker på "Skicka" accepterar du att vi vidarebefordrar din information till fastighetsmäklaren. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår sekretesspolicy.

Hemmets funktioner

Lokalisering

-

Utsikter

-

Orientering

Väst

Klima anläggning

-

Parkering

Privat parkering

Lokalisering

×