Det enkla sättet att hitta ditt nya hem på Costa del Sol, Spanien - till rätt pris

Villa Marbesa

Marbesa | 29604 | Marbella East
€2.850.000
7765€/m²
5
5
367m²
218m²
867m²
Privat
2000

Redo att flytta in…! Villa Verde Mare är ett fantastiskt och stilfullt hem som precis har färdigställts. Det ligger nära stranden i Marbesa, en av de trendigaste badorterna i Marbella East.
Designad och stylad av en av Marbellas kända arkitekter och främsta inredningsdesigners, kräver denna villa verkligen ett besök för full uppskattning.
Villan är byggd till hög kvalitet genomgående och erbjuder chic interiör.

LAYOUT: Entréplan består av hall med garderob för gäster, ett rymligt vardagsrum med en imponerande modern öppen spis, en matplats, ett rymligt kök utrustat med apparater från MIele och Silestone bänkskiva, en separat tvättstuga. Alla områden har lett till terrasserna och poolområdet. På denna nivå finns också 2 eleganta sovrum, båda med eget badrum.
Den unika huvudsviten på 90 m2 upptar hela övervåningen med separat sminkområde, stort omklädningsrum i boutiquestil och tillgång till stor privat terrass.
Nedre våningen har 2 sovrum en-suite.

SPECS inkluderar luftkonditionering varm & kall, golvvärme i hela huset, intelligent hemsystem, 90 x 90 cm keramiska plattor, etc.
Poolen mäter 11 meter och är omgiven av anlagda trädgårdar.

Möblerna ingår INTE i priset utan kan köpas separat, för information och pris fråga oss!

Marbesa är en väletablerad urbanisering vid stranden som ligger mellan Cabopino och Elviria i Marbella East inom 10 minuters bilresa från Marbellas centrum. Området består av en blandning av mindre villor i traditionell stil och större lyxhus med modern design.
Längs stranden har du en mängd typiska och charmiga restauranger
Elviria är huvudcentrumet i Marbella East med allt inom tjänster och faciliteter, inklusive golfbanor, 5-stjärniga internationella hotell, privata och offentliga skolor, etc.

Villa Marbesa

Kontakta fastighetsmäklaren

  • Ange din email eller ditt telefonnummer så att du kan få ett svar
* När du trycker på "Skicka" accepterar du att vi vidarebefordrar din information till fastighetsmäklaren. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår sekretesspolicy.

Hemmets funktioner

Lokalisering

-

Utsikter

-

Orientering

-

Klima anläggning

-

Parkering

Privat parkering

Lokalisering

×