Det enkla sättet att hitta ditt nya hem på Costa del Sol, Spanien - till rätt pris

Villa Campo Mijas

Campo Mijas | 29651 | Mijas
€1.120.000
3085€/m²
5
5
363m²
-
2090m²
Privat
1988

Stor familjevilla i Campo Mijas, Mijas Costa, som ligger på en lugn dubbeltomt mellan 2 gator och erbjuder utsikt över det omgivande området, till Fuengirola och ut mot havet. Trädgården erbjuder full avskildhet och ett härligt poolområde. Fastigheten ligger i söderläge. Gott om plats för familjen. Det här känns som hemma!
En romantisk entré med ett litet vattenparti leder till huvudbyggnaden med en stor hall, ett rymligt vardagsrum med öppen spis. Köket har totalrenoverats och byggts ut 2021 med golvvärme, en ö och härlig frukost-/matplats. Köket öppnar upp mot en ombyggd öppen terrass med havsutsikt. Dessutom ansluter köket direkt till dubbelgaraget som i sin tur når huvudentrén och gatan ovanför.
I huvudbyggnaden finns 3 sovrum, 3 badrum. Alla rum har tillgång till öppna terrasser. Dubbelgaraget erbjuder gott om plats även för att förvara saker.
En intern trappa tar dig till den lägre nivån, som består av en nyrenoverad helt oberoende gästlägenhet med stort kök i öppen planlösning, vardagsrum, 2 sovrum en-suite. Gästlägenheten har en egen ingång från nedre gatan, återigen med ett stängt garage för 2 bilar.
På trädgårdsplan finns ett hemmakontor med öppen spis och badrum.
Campo Mijas är en lugn och populär villa urbanisering ovanför Fuengirola.

Villa Campo Mijas

Kontakta fastighetsmäklaren

  • Ange din email eller ditt telefonnummer så att du kan få ett svar
* När du trycker på "Skicka" accepterar du att vi vidarebefordrar din information till fastighetsmäklaren. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår sekretesspolicy.

Hemmets funktioner

Lokalisering

-

Utsikter

Utsikt över trädgårdenHavsutsiktUtsikt över stad

Orientering

Syd

Klima anläggning

-

Parkering

Garage

Lokalisering

×