Det enkla sättet att hitta ditt nya hem på Costa del Sol, Spanien - till rätt pris

Hus i stan Rio Real

Rio Real | 29603 | Marbella East
Från €1.215.000
2845€/m²
+4
+5
+427m²
+145m²
-
-
Ingen pool

27 exklusiva parhus med utmärkt finish. Dess konstruktion på olika nivåer, för en perfekt anpassning till markens sluttning, låter dig njuta av den fantastiska utsikten över Medelhavet från varje enskilt hem.

Beläget i en utveckling med stora trädgårdar, en gemensam utomhuspool, gym, bastu, turkiskt bad, massagerum och stigar för hem, är detta den perfekta platsen att kallas hem.

Radhusen har ett solarium och en privat pool på övervåningen, en perfekt plats varifrån du kan beundra Marbellas skönhet, havet och bergen.
Den vita färgen och moderna arkitekturen visar de vackraste aspekterna av Medelhavets väsen, både på utsidan och insidan av varje fastighet.

Här erbjuder vi dig 2 typer av hem, hus med 4 och 5 sovrum, fördelade i källare, bottenvåning, första våningen och solarium med pool. Fastigheterna har ett underjordiskt garage för att undvika fordon som kör längs bebyggelsen.

Interiörerna är designade med en hög finish, skapad för att ge dig och din familj den bästa komforten. Tack vare de rymliga rummen och stora fönstren är ljus och natur en del av alla utrymmen i ditt hem, vilket gör sammansmältningen av exteriör och interiör till ett faktum.

Få tillgång till ditt nya hem från vilken enhet som helst genom vår virtuella rundtur och njut av en uppslukande upplevelse tack vare virtuell verklighet. Upptäck alla rum, titta ut från terrasserna och ta en promenad i trädgården från din egen fåtölj.

Hus i stan Rio Real

Kontakta fastighetsmäklaren

  • Ange din email eller ditt telefonnummer så att du kan få ett svar
* När du trycker på "Skicka" accepterar du att vi vidarebefordrar din information till fastighetsmäklaren. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår sekretesspolicy.

Hemmets funktioner

Lokalisering

-

Utsikter

-

Orientering

Sydväst

Klima anläggning

-

Parkering

Privat parkeringFler parkeringsplatser

Lokalisering

×