Det enkla sättet att hitta ditt nya hem på Costa del Sol, Spanien - till rätt pris

Villa Calahonda

Calahonda | 29649 | Mijas Costa
€1.500.000
3318€/m²
5
3
452m²
-
991m²
2006
Privat

En fantastisk lyxvilla belägen i en lugn och exklusiv återvändsgränd i nedre Calahonda, Mijas Costa.

Denna ljusa och moderna villa i söderläge presenteras i förstklassigt skick och ligger på en stor platt tomt på cirka 1000m2 komplett med privat pool och mogna gröna trädgårdar.

Villan består av, på entréplan, av entréhall, expansiv vardagsrumsdel med fantastisk öppen spis, fullt utrustat kök med central kokö, ett dubbelrum som för närvarande används som kontor och en gästtoalett. Både loungen och kontoret har tillgång till en härlig täckt terrass med utsikt över trädgården.

På övervåningen hittar vi det stora sovrummet med ett stort privat badrum och en klädkammare samt ytterligare två dubbelrum (ett också med egen walk-in-garderob), ett annat komplett badrum och en stor terrass med utsikt över fastigheten.

På källarplanet finns ytterligare ett sovrum med dubbelsäng, badrum, tvättstuga som lätt kan bli ett fullt utrustat kök och mycket mer plats för ett potentiellt gym, spelrum eller hemmabio.

Fastigheten har krämmarmorgolv med golvvärme genomgående, elektriska grindar, larmsystem, satellit-tv, varm och kall luftkonditionering, LED-dimmerbelysning samt garage och privat parkering för flera bilar.

Denna fastighet säljs fullt möblerad och är för bra för att missa!

Villa Calahonda

Kontakta fastighetsmäklaren

  • Ange din email eller ditt telefonnummer så att du kan få ett svar
* När du trycker på "Skicka" accepterar du att vi vidarebefordrar din information till fastighetsmäklaren. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår sekretesspolicy.

Hemmets funktioner

Lokalisering

Nära till golfbanaNära till affärerNära havet

Utsikter

Utsikt över trädgårdenSkogsutsikt

Orientering

Syd

Klima anläggning

Luftkonditionering - Varmt och KalltEldstadGolvvärme

Parkering

Garage

Lokalisering

×