Det enkla sättet att hitta ditt nya hem på Costa del Sol, Spanien - till rätt pris

Villa Mijas Golf

Mijas Golf | 29651 | Mijas
€2.650.000
3961€/m²
8
8
669m²
-
1703m²
2003
Privat

En enastående Medelhavsherrgård med hisnande golf-, havs- och bergsutsikt som erbjuder cirka 1000 m2 boende och underhållande utrymme. Byggd över 3 nivåer med hissåtkomst mellan våningarna ligger fastigheten på en stor tomt på över 1700m2 med oklanderliga trädgårdar, 75m2 infinitypool och parkering för flera bilar.

Fastigheten välkomnar dig genom en entrén foajé med dubbla höjd tak och stora bildfönster avslöjar utsikt över golfbanan så snart du går in som verkligen sätter tonen för huset. På denna nivå hittar vi tre dubbelrum, ett med eget badrum och klädkammare samt ytterligare ett badrum. Detta är en mycket smart designad fastighet med alla bo- och sovutrymmen på södra sidan av fastigheten som ger en enastående panoramautsikt och ett överflöd av ljus i varje rum.

När vi flyttar ner till mittvåningen hittar vi ett stort 162m2 öppet kök med matplats och vardagsrum komplett med vedeldad spis och tillgång till en stor terrass med olika områden för att sitta, slappa och äta ute. Särskilt utsikten från denna terrass är oöverträffad i Mijas Golf och gör det verkligen utmanande att lämna. Denna nivå erbjuder också ett walk-in skafferi, grovkök, gäst garderob och smart utformad öppen planlösning med de mest inspirerande vyer du någonsin kommer att se från ett hemmakontor! För att inte glömma den 70m2 stora sovrumssviten med privat terrass, hans och hennes walk in garderober och eget badrum!

Den lägre nivån på fastigheten är hem för ytterligare två dubbelrum, ytterligare ett badrum och gästgarderob, förråd och lokaler samt ett enormt spel-/biorum komplett med bar och badrum. Både sovrummen på denna nivå och spelrummet har direkt tillgång till de mogna gräsmattorna där vi hittar infinitypoolen och en annan stor chill out-terrass med grillplats för att njuta av middagar vid poolen.

Fastigheten har också en separat gästlägenhet med två sovrum med egen ingång, kök och badrum, även med panoramautsikt så att dina gäster inte känner sig utanför!

Mijas Golf ligger bara 10 minuters bilresa från den populära byn La Cala de Mijas i Mijas Costa och 3,5 km väster om Fuengirola. Hemmet till de berömda golfbanorna Los Lagos och Los Olivos har området mycket mer att erbjuda än bara som en golfort. Ett bra utbud av bekvämligheter inklusive barer, restauranger, stormarknader och sportklubbar innebär att du inte behöver ta en bil varje gång du dyker upp, men stranden ligger bara några minuters bilresa bort. Dessutom ligger det emblematiska femstjärniga lyxhotellet Byblos som för närvarande håller på att utvecklas om till det första hotellet Hyatt i hela södra Spanien, inklusive ett gastronomiskt service- och wellness- och spacenter av hög kvalitet, bara 400 meter från villan.

En enastående fastighet med oslagbar utsikt och definitivt en som inte får missa.

Villa Mijas Golf

Kontakta fastighetsmäklaren

  • Ange din email eller ditt telefonnummer så att du kan få ett svar
* När du trycker på "Skicka" accepterar du att vi vidarebefordrar din information till fastighetsmäklaren. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår sekretesspolicy.

Hemmets funktioner

Lokalisering

Nära till golfbanaNära till affärerNära havetNära till stanUrbanisering

Utsikter

HavsutsiktUtsikt över bergUtsikt till golfbanaPanoramautsikt

Orientering

Syd

Klima anläggning

Luftkonditionering - Varmt och KalltEldstad

Parkering

Fler parkeringsplatserPrivat parkering

Lokalisering

×