Det enkla sättet att hitta ditt nya hem på Costa del Sol, Spanien - till rätt pris

Radhus Cabopino

Cabopino | 29649 | Marbella East
€1.195.000
4023€/m²
5
4
297m²
-
400m²
2020
Privat

En fantastisk nybyggd villa i den prestigefyllda Greenhill Marbella -utvecklingen som ligger på gränsen till östra Marbella och Mijas Costa, bara 15 minuters promenad till några av de finaste stränderna på Costa del Sol.

Komplexet är grindat och säkert, bestående av bara 14 bostäder och det här måste vara det bästa huset i komplexet, ägarna har spenderat nära 100.000 € på uppgraderingar inklusive fantastiska Porcelanosa-golv, ett designkök, skräddarsydda Vinoteca, golv uppvärmning i hela fastigheten, skräddarsydd designerbelysning och mer.

Huset är byggt över tre våningar och består av, på entréplan, entré med högt i tak, gästgarderob, stort vardagsrum / matsal med öppen planlösning med golv till tak högkvalitativa Cortizo Guardian-solglasfönster och ett designkök med Bosch -apparater och bänkskivor i silikon. Vardagsrummet ger utgång till en rymlig terrass med polerat halkfritt kalkgolv, gräsmatta och privat saltvattenpool med LED-belysning.

På övervåningen hittar vi tre dubbelrum och två förstklassiga badrum med ROCA-porslin, befälhavaren med sin egen klädkammare, eget badrum och privat terrass med utsikt över havet och golfen.

På nedervåningen på källarplanet finns en lounge/chill out -område, ytterligare två dubbelrum och ett komplett badrum/tvättstuga samt en spektakulär Vinoteca och ett golfvagngarage som kan användas som extra förvaring.

Samhällsavgifterna inkluderar trädgårds- och poolunderhåll och fönsterstädning.

Radhus Cabopino

Kontakta fastighetsmäklaren

  • Ange din email eller ditt telefonnummer så att du kan få ett svar
* När du trycker på "Skicka" accepterar du att vi vidarebefordrar din information till fastighetsmäklaren. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår sekretesspolicy.

Hemmets funktioner

Lokalisering

Nära till affärerUrbanisering

Utsikter

HavsutsiktUtsikt till golfbanaPanoramautsikt

Orientering

Sydväst

Klima anläggning

Luftkonditionering - Varmt och KalltGolvvärme

Parkering

Privat parkering

Lokalisering

×