Det enkla sättet att hitta ditt nya hem på Costa del Sol, Spanien - till rätt pris

Villa Campo Mijas

Campo Mijas | 29651 | Mijas
€599.995
2090€/m²
5
4
287m²
-
1000m²
1980
Privat

En stor villa i ett bostadsområde i Campo Mijas på en tomt på cirka 1000m2 belägen bara 800 meter från bekvämligheter.

Fastigheten är för närvarande konfigurerad som en tre sovrum tre badrum villa på en nivå med en två sovrum lägenhet nedan och har hiss tillgång mellan våningarna. Det erbjuder en värld av möjligheter, från att behålla den ursprungliga konfigurationen till att konvertera till ett massivt familjehem.

För närvarande består fastigheten av, på entréplanet, entré, stort vardagsrum med en öppen spis i centralt läge, fullt utrustat kök med två dubbla bondgårdar, centrala matlagningsöar och bänkskivor i granit, en tät, tre dubbelrum och tre badrum (varav två är ensuite). Både vardagsrummet och köket har tillgång till en härlig frukostterrass där du kan njuta av soluppgången med ditt morgonkaffe. På fastighetens södra sida på denna nivå hittar vi en stor uppvärmd pool med sol hela dagen och en ytterligare terrass på fastighetens västra sida med ännu mer utrymme för att leva och äta utomhus.

När vi flyttar ner, antingen via hissen eller trappan, hittar vi ett kontor som lätt kan bli ytterligare ett sovrum, och en fristående två sovrum, ett badrum gästlägenhet. På denna våning hittar vi också mycket mer utomhusutrymme, inklusive terrasserade solplatser och massor av trädgård som för närvarande är hem för en mängd olika fruktträd och grönsaker, inklusive citron, mango, papaya, avokado och mer.

Ytterligare en nivå nere finner vi ett stort garage med fyra bilar i dubbelhöjd, även med hissåtkomst medan uppe på entréplanet finns privat parkering för ytterligare fyra fordon.

Om det inte är tillräckligt med plats har vi också en takterrass med jacuzzi och en bar som är grundad för ett utomhuskök och solpaneler som ger varmvatten.

Erbjuds till salu fullt möblerad med en mängd ytterligare funktioner, inklusive fiberoptiskt internet, elektriska persienner, golvvärme i badrummet, massor av förvaring och varm och kall luftkonditionering.

Villa Campo Mijas

Kontakta fastighetsmäklaren

  • Ange din email eller ditt telefonnummer så att du kan få ett svar
* När du trycker på "Skicka" accepterar du att vi vidarebefordrar din information till fastighetsmäklaren. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår sekretesspolicy.

Hemmets funktioner

Lokalisering

Nära till affärerNära havetNära till stanUrbanisering

Utsikter

Utsikt över bergLandskaps utsikt

Orientering

Syd

Klima anläggning

Luftkonditionering - Varmt och KalltEldstad

Parkering

GarageFler parkeringsplatserPrivat parkering

Lokalisering

×