Det enkla sättet att hitta ditt nya hem på Costa del Sol, Spanien - till rätt pris

Lägenhet Los Monteros

Los Monteros | 29603 | Marbella East
€1.200.000
4687€/m²
2
2
256m²
-
-
2005
Gemensam

Precis släppt till marknaden en vacker lägenhet med två sovrum på bottenvåningen i en förstklassig strandutveckling.

La Morera Playa är ett lyxigt lägenhetskomplex som designats av den berömda arkitekten Melvin Villarroel som ligger vid La Reserva de Los Monteros strax öster om Marbella stad. Njuter av miles av sandstränder direkt utanför den har också mer än 10.000 m2 subtropiska trädgårdar helt grindade och kontrollerade av 24-timmars säkerhetsövervakning. Los Monteros Playa har absolut integritet och säkerhet för sina invånare. Gemenskapens faciliteter inkluderar ett gym, bastu och uppvärmd inomhuspool.

Denna mycket generösa lägenhet har en fantastisk 256m2 med två rymliga sovrum, båda ensuite med fantastiska badrum och gästtoalett. Den här egenskapen är en av ett urval av fastigheter i La Morera playa med två, tre eller takvåningar att välja mellan.

Alla lägenheter vetter direkt mot stranden och havet och är extremt generösa i storlek och boende. Kvaliteten på finishen på La Morera Playa är av en exceptionell nivå jämfört med dagens nybyggda fastigheter. Byggnadsspecifikationer av hög kvalitet inklusive gräddmarmorgolv, golvvärme i badrummen och travertinmarmorbadrum. Varje fastighet har ett dubbelgarageutrymme och ett förråd.

La Morera Playa byggdes 2005 och de enheter som för närvarande är tillgängliga är en färdig produkt, urbaniseringen renoveras helt och lägenheterna har aldrig varit ockuperade. Slutförande av renovering beräknas i slutet av mars – april 2021

Varje fastighet har ett dubbelgarageutrymme och ett förråd.

Säkert den bästa strandlinjen på Costa del Sol!

Lägenhet Los Monteros

Kontakta fastighetsmäklaren

  • Ange din email eller ditt telefonnummer så att du kan få ett svar
* När du trycker på "Skicka" accepterar du att vi vidarebefordrar din information till fastighetsmäklaren. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår sekretesspolicy.

Hemmets funktioner

Lokalisering

Framsidan mot strandenUrbaniseringStrandkomplex, första raden

Utsikter

HavsutsiktPanoramautsikt

Orientering

Syd

Klima anläggning

Luftkonditionering - Varmt och KalltEldstad

Parkering

ParkeringskällareFler parkeringsplatser

Lokalisering

×