Det enkla sättet att hitta ditt nya hem på Costa del Sol, Spanien - till rätt pris

Villa Sierrezuela

Sierrezuela | 29651 | Mijas
€850.000
1839€/m²
5
5
462m²
-
1235m²
1993
Privat

Välkommen till en av de största villorna i det eftertraktade området La Sierrezuela, i utkanten av Fuengirola, som erbjuder 2 separata boenden och är perfekt för uthyrning eller som bed & breakfast. Huvudbyggnaden ligger på en våning, med stort vardagsrum med välvda tak, 3 sovrum och 3 badrum, trevligt fyrkantigt kök nyligen renoverat, sovrum med garderober, eget badrum och tillgång till terrassen.
Det finns en lägenhet med ett sovrum med separat ingång med kök, badrum, förvaring och terrass. Den andra lägenheten innehåller ett stort sovrum med 9 sängar, 2 duschrum, 2 toaletter, bastu, inomhuspool och ett stort spelrum med bar, biljardbord och tv -område. Det finns ett utomhuskök med matplats och tillgång till trädgårdarna. Det finns ett garage för en bil och gott om parkeringsplatser vid ingången till fastigheten för besökare. Fastigheten har vacker utsikt. Vi rekommenderar starkt visningen och nycklar finns på kontoret

Villa Sierrezuela

Kontakta fastighetsmäklaren

  • Ange din email eller ditt telefonnummer så att du kan få ett svar
* När du trycker på "Skicka" accepterar du att vi vidarebefordrar din information till fastighetsmäklaren. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår sekretesspolicy.

Hemmets funktioner

Lokalisering

Nära till golfbanaNära till stanUrbanisering

Utsikter

Panoramautsikt

Orientering

Väst

Klima anläggning

Luftkonditionering - Varmt och KalltEldstad

Parkering

Garage

Lokalisering

×