Det enkla sättet att hitta ditt nya hem på Costa del Sol, Spanien - till rätt pris

Villa Hacienda las Chapas

Hacienda las Chapas | 29604 | Marbella East
€1.680.000
2916€/m²
7
4
576m²
-
1554m²
1998
Privat

En magnifik fastighet av mycket hög kvalitet, belägen i prestigefyllda Hacienda Las Chapas, Marbella. Från entrén går du genom huvudhallen till vardagsrummet med matplats, klassiskt bibliotek med öppen spis och har tillgång till den stora täckta terrassen med en stor sittgrupp och matbord med gott om plats för att bjuda in en stor familj eller grupp av vänner .
Det mycket stora fullt utrustade köket har en frukostplats och direkt tillgång till både mat ute och inne. På samma våning finns en gästtoalett och ett gäst sovrum med eget badrum. Trappan leder till ett annat sovrum, som för närvarande används som kontor, med eget badrum och det mycket rymliga sovrummet med välvt tak och ett stort badrum och tillgång till en enorm och mycket privat solterrass.
Fastighetens nedre våning har ett stort spelrum, bio, gym eller var du än vill använda den. Det ger också ytterligare fyra sovrum, ett med direkt tillgång till poolen, plus ett stort badrum, garage för tre bilar, en vinkällare och tvättstuga. Trädgården är mycket privat eftersom den är vacker volgegroeid. Trädgården har en mycket stor pool på 15 x 8 meter.

Villa Hacienda las Chapas

Kontakta fastighetsmäklaren

  • Ange din email eller ditt telefonnummer så att du kan få ett svar
* När du trycker på "Skicka" accepterar du att vi vidarebefordrar din information till fastighetsmäklaren. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår sekretesspolicy.

Hemmets funktioner

Lokalisering

Nära havet

Utsikter

Utsikt över trädgården

Orientering

Syd

Klima anläggning

Luftkonditionering - Varmt och KalltEldstad

Parkering

Garage

Lokalisering

×