Det enkla sättet att hitta ditt nya hem på Costa del Sol, Spanien - till rätt pris

Simzar Estates

Simzar Estates är ett danskt fastighetsbolag i Spanien där ägarna har bott på Costa del Sol de senaste 30 åren och därför känner området mycket väl.
Oavsett om du vill sälja eller köpa ett hem, hjälper vi dig från början till slut under hela transaktionen.

På våra sidor kan du hitta fastigheter: Villa, radhus, topplägenhet, hus på landet, finca, mark och lägenhet till salu längs hela Costa del Sol.

Vårt kontor ligger i Centro Idea, nere vid den stora parkeringen, på Ctra. de Mijas, km. 3.6 (vägen från Fuengirola till Mijas Pueblo) Kontoret är öppet från kl 10 till 14, då har vi visningar, men vi kan alltid tas med på mobiltelefonerna.

Vill du köpa en villa, ett radhus eller en lägenhet på Costa del Sol i Marbella, Fuengirola, Benalmádena (inkl. Arroyo de la Miel), Mijas (inkl. Elviria, Calahonda, Riviera del Sol, Miraflores, Torrenueva, La Cala, El Faro), har vi ett stort urval – till rätt priser och tillgång till de flesta fastigheter till salu på solkusten, genom våra partners.

Centro Idea, Carretera de Mijas km 3.6, 29650 Mijas

Kontakta fastighetsmäklaren

Kontakta fastighetsmäklaren

  • Ange din email eller ditt telefonnummer så att du kan få ett svar
* När du trycker på "Skicka" accepterar du att vi vidarebefordrar din information till fastighetsmäklaren. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår sekretesspolicy.
Nyckeltal
7
Sålde bostäder på 12 månader
10
Totalt sålda fastigheter
9
Bostäder till salu
×