Det enkla sättet att hitta ditt nya hem på Costa del Sol, Spanien - till rätt pris

Hansen Real Estate

Hansen Real Estate började 2012 när vi såg ett behov av mer etik, ärlighet och allvar på fastighetsmarknaden öster om Malaga. Vår främsta prioritet är att folk lämnar härifrån fullt nöjda och självsäkra, oavsett om det gäller försäljning eller hyra.

På Hansen Real Estate har vi en vision om att vara den bästa och mest rekommenderade mäklaren för kunder, på grund av våra kärnvärden; etik, professionalism och effektivitet. Vi tror starkt på dessa kärnvärden och den framgång och tillfredsställelse som detta resulterar i för alla parter.

När du är en köpare på Costa del Sol utan den stora spanska kunskapen, marknadskännedom eller kontakter, det är det du bör kontakta Hansen Real Estate – vi är med dig från den allra första idén tills hemmet fungerar. Oavsett om det är assistans med att ansöka om kreditlån, totalrenovering, mindre renoveringar eller installation av internet, valutaväxling …

Avenida Andalucia, 64, 29740 Torre del Mar, Málaga, España

Kontakta fastighetsmäklaren

Kontakta fastighetsmäklaren

  • Ange din email eller ditt telefonnummer så att du kan få ett svar
* När du trycker på "Skicka" accepterar du att vi vidarebefordrar din information till fastighetsmäklaren. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår sekretesspolicy.
Nyckeltal
0
Sålde bostäder på 12 månader
1
Totalt sålda fastigheter
52
Bostäder till salu
×